Maisema

Maisema

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Oranssin keltaista olohuoneeseen ja pikkujuttuja

Kesän aikana katselin sohvan tyynyjä ja niiden uudistaminen alkoi houkuttaa päivä päivältä enemmän. Iltojen pimetessä aloin kaivata väriä olohuoneeseen. Valkoinen on hyvä pohjaväri mutta väreistä voi ammentaa eri tavalla energiaa. Yhtäkkiä syksyisten lehtien kaltainen keltainen alkoi kiehtoa. En yleensä pidä keltaisista vaatteista eikä kotonani ole juuri koskaan keltaista mutta nyt siis okran keltaista tai siihen viittaavaa. Ja Stockmannin #Casa Stockmann sarjan tyynynpäälliset kolahtivat. Samettinen pinta ja miellyttävän pyöreä sävy ja kaksi tyynynpäällistä lähti kotiin. 


Mietin hetken kovastikin, että pitääkö näiden seuraksi hankkia vielä muitakin värejä ja kuljeskelin kaupoissa insipiraatiota etsien. Ihanan ystäväni kanssa vaihdeltiin kuvaviestejäkin ja mielipiteitä minkävärinen olisi hyvä kaveri näille oranssinkeltaisille tyynyille. Petrolin tai musteen sininen olisi ollut hyvä ja pari hyvää vaihtoehtoa löysinkin. Yksivärisiä ja jopa Pentikiltä yksi ihana orkideakuvioinen oli ehdokkaana mutta sitten päätin, että tämä saa riittää. Ehkä sen Pentikin silkkisen orkideatyynyn hankin vielä tuohon nojatuoliin mutta eiköhän yksinkertainen ole kaunista tässäkin tapauksessa? Pidän näistä väripilkuista kovasti. Eikä hintakaan päätä huimannut: vain 17,90 euroa kpl. Ei paha. Tyynynpäällistä vaihtamalla saa äkkiä ja helposti uutta ilmettä.

Turun ihanasta sisustuskaupasta Stellina löysin muutamia ihanuuksia. Kaupasta enemmän erikseen mutta nyt eteisen asetelmasta muutama kuva. Stellinasta löysin ihanan metallin sävyisen sydänrasian päivittäin käyttämilleni koruille. Samalla tarjottimella palaa yleensä kynttilä. Yksinkertaista ja kaunista.



Pieniä hyvän mielen juttuja. Ihanaa sunnuntaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao