Maisema

Maisema

perjantai 18. syyskuuta 2015

Loistava raakavispipuuro chiasiemenistä GLUTEENITON

Tähän jäin koukkuunheti ensimmäisestä lusikallisesta. Aivan loistava aamupala. Ja mikä on ehdottomasti parasta, ei tarvita yön yli liotusta vaan 10 minuuttia riittää. Huippua. Eikä liian montaa eksoottista raaka-ainettakaan. Chiansiemeniä ei lasketa eksoottisiksi..

Resepti on alun perin mukaeltu Viljaton kattaus kirjasta (Emmi-Liia Sjöholm) ja vaihdoin vielä puolukat karpaloihin syystä että minulla on pakastimessa karpaloita puolukoiden sijaan.

Tarvitaan:
1 dl chiasiemeniä
2,5dl mantelimaitoa
1 dl karpaloita
1/3 banaania
ripaus suolaa
1-2 rkl hunajaa

Chiansiemenet sekoitetaan mantelimaitoon tai muuhun haluaamaasi maitoon ja annetaan liota noin 10 minuuttia. Liotessaan chian siemenistä irtoaa tahmaista ainetta, joten siemeniä olisi hyvä sekoittaa ainakin kerran 10 minuutin aikana mutta ei ole välttämätöntä, koska sauvasekoittimella tai blenderillä seos tasoittuu joka tapauksessa.

Lisää muut ainekset ja sekoita sauvasekoittimella. Valmista nautittavaksi. NAM



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao