Maisema

Maisema

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Puusohva & lampaantalja

Meille hankittiin valkoinen puusohva edellisen kodin eteiseen penkiksi. Se toimikin mainiosti tarkoituksessaan ja sen sisälle upposi mm luistimet ja monet kengät yms tavaraa jota ei jokapäiväisessä elämässä tarvittu.  Uudessa kodissa ei eteisessä vaan ollutkaan tilaa tälle ja sohva pääsikin pieneen keittiöömme.




Siinä se on jököttänyt ja ollut vähemmän kutsuva ja kovan tuntuinen.

Tilasin siihen hauskan sisustustarran, joka saa aikaan illuusion, että sohva olisi vanha ja tuotu jostain ranskalaisesta hotellista tms. Sopii valkoiseen puusohvaan vallan mainiosti.

Tänään kävin syksyisen päivän innostamana ostamassa Ikeasta siihen valkoisen lampaantaljan, mikä pehmentää ilmettä kovasti ja tuo mukavuutta istumiseen tietysti. 





Vähän väriä se vaatii, ja nyt toistaiseksi siihen tarkoitukseen saavat kelvata sohvalta lainatut Happy Home tyynyt.

Katsotaan kuinka kauan talja saa sohvalla olla ennen kuin kissat raahaavat taljan mahdollisesti sotasaaliinaan jonnekin. Aidot turkikset on ollut pakko piilottaa saman tien, koska ne ovat selkeitä tapettavia saaliita kahdelle kissalleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao