Maisema

Maisema

torstai 30. lokakuuta 2014

Loistava lehtikaalipasta

Olen hurahtanut muotikasvis lehtikaaliin. Yllättävän monipuolinen ja hauska käyttää ruoanlaitossa. Viimeisimpänä kokeiltiin lehtikaalipastaa.





Pastaan tarvitaan ensinnäkin pekonia tai muuta vastaavaa proteiinin lähdettä. Pekonia paistetaan kuumalla pannulla hetki niin, että rasva alkaa sulaa. (Itse käytin 400g valmiiksi paloiteltua pekonia mutta maun mukaan). Pekonin sekaan paistumaan 1-2 paloiteltua sipulia. Kuullotetaan sipulia hetkinen. Varo ettei sipuli pala, joten vähennä tehoa samalla. Kun sipulin väri alkaa muuttua kuultavaksi lisätään suikaloitu lehtikaali. (Leikka paksu ruoti pois keskeltä ja suikaloi kaali) itse käytin noin puolet valmiin annospussin sisällöstä. Pyörittele hetki kaalia pekonisipuliseoksessa, ja lisää purkillinen ruokakermaa johon on sekoitettu yksi kananmuna. Kuumenna nopeasti ja ita pois levyltä.

Lisää keitetyn kuuman spaghetin joukkoon ja nauti raikkaan salaatin kanssa. Järjettömän hyvää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao