Maisema

Maisema

tiistai 2. syyskuuta 2014

Päivän asu : business dress

Tänään mennään jälleen business asussa :) yksi absolute favourite asuistani on tämä tummansininen täydellisesti istuva koostesetti: Zaran superkiva jakku, joka natsasi päälle kuin hansikas, Gantin ohuet villakankaiset housut, jotka olivat hintavat ostohetkellä, mutta maksaneet itsensä takaisin moninkertaisesti. Superihanat housut, joita ei paljon tarvitse silitellä ja laskeutuvat kauniisti. Eivätkä kiristä mistään.

Valkoinen kietaisupaita Esprit. Ihanan helppoa tyylikkyyttä. Pidän.

Kengät vaihteeksi suosikkimerkkini Peter Kaiserin Herdit. Ikityylikkäät mustat kiiltonahkaiset korkeakorkoiset avokkaat.

Laukku on Y not ja hankittu Korfulta vuosi sitten. Jotenkin todella hauska laukku. Vähän painava ja hankalan mallinen esim A4 kokoisille papereille mutta en anna sen häiritä. Hauska piristävä yksityiskohta asuun kuin asuun.

Huivi Fraas, tuliainen viime Berliinin reissulta. Auttaa pienessä ja vähän isommassakin viimassa ja keventää muuten tiukkaa business dress kokonaisuutta. Ja helpottaa vielä kipeää kurkkua.

Näillä mennään





Ja last but not least let me introduce your new secret agent

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao