Maisema

Maisema

perjantai 5. syyskuuta 2014

Logitech näppäimistö iPadiin - loistokeksintö

Olen nyt kokeillut ohutta Logitechin näppäimistöä iPadin kanssa ja pakko ihmetellä, että miksen hankkinut tätä alunperinkin? Niin paljon helpompi käyttää tablettia, kun näppäimistö on koko ajan käytettävissä.

Pidin erillisen näppäimistön hankintaa täysin turhana, koska iPadista saa helposti näppäimistön yhdellä klikkauksella. Mutta ero tuleekin siitä, että näppäimistö vie puolet ruudusta ja hankaloittaa välittömästi iPadin käyttämistä. Isojen ja pienten kirjainten käyttäminen vaatii klikkailua jne.   Toimiihan iPad ilman erillistä näppäimistöäkin, koska käytin sitä pari vuotta ilman eri harmitusta ja olin tyytyväinen.

Mutta mitä enemmän kirjoittaa ja työskentelee iPadin kanssa, sitä enemmän kaipaa helppoutta hommaan.  Olen siis enemmän kuin tyytyväinen. Etenkin kun näppäimistönkin sai vielä hyvään hintaan. 

Tämä Logitechin ultraohut näppäimistö toimii myös iPadin suojakuorena. On äärimmäisen kevyt ja erittäin vakaa pöydällä. Sylissäkin voi esim sohvalla istuessaan pitää ja kirjoittaa mutta ei ole yhtä mukava kuin esim normi läppäri.  Tämä siirsi kyllä varsinaisen läppärin hankintaa jälleen tulevaisuuteen. Toimii




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao