Maisema

Maisema

lauantai 23. elokuuta 2014

Me&I lovely hearts tunika/mekko ❤️

Syysmalliston yksi monista yllättäjistä on tämä valloittava lovely hearts tunika. Rekillä tunika näyttää...ihan kivalta ja kangas tuntuu sormissa todella mukavalta. Kun tunikan vetää päälleen, aukeaa se aivan eri tavalla. Kutsuilla olen ihaillut tunikaa monen kokoisten ja monen mallisten kauniiden naisten yllä ja sama sovituskoko M näyttää kaikkien yllä täydellisen kauniilta.

Itse sovitin tunikan kanssa suosikkimokkasaappaita ja voila, toimii.



Pitkä ruskea neuletakki tai pitkä musta neuletakki tai lyhyt neule tai vaalea neule tai.... Monta eri vaihtoehtoa. Lasten mallistossa on tytöille samasta materiaalista oma sydänmekko.

Me&I vaatteiden parhaita puolia on loistava hinta-laatusuhde, laadukkaat materiaalit ja se, että vaatteet todella tuntuvat täydellisen mukavilta päällä. Voit unohtaa kiristävät saumat, huonosti istuvat leikkaukset ja epämukavat kankaat. Olen ollut Me&I asiakas vuodesta 2007 ensin lasten vaatteissa ja sittemmin sekä lasten että naisten vaatteissa. Innostuin järjestämään myös mukavia naisten kutsuja ja nyt tänä syksynä aloitin Me&I myyjänä oman päivätyöni ohella. Siltikään tämä ei ole maksettu mainos. En olisi myyjäksi ruvennut ellen uskoisi edustamaani yritykseen ja sen vaatteisiin. 

Ihanaa viikonloppua. Vesisateen jälkeen aurinko näyttäytyy jälleen ja joudun toteamaan että liioittelin vaatetuksessani... Loppukesä on edelleen kaunis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao