Maisema

Maisema

perjantai 15. elokuuta 2014

Kanna kengät

En ollut aikeissa ostaa kenkiä, enkä ainakaan kiilakorkoisia kesäkenkiä enää tässä vaiheessa kesää. Kävelin Kämpin Galleriassa sijaitsevan kenkäliike Tizzianan ohi ja ihastelin näitä Kannan kenkiä mutta en edes kokeillut vaan jätin ihailtavaksi muille liikkeeseen.

Kengät jäivät kuitenkin vaivaamaan koska ne tavallaan sopivat tarverakoon:kesäisiä ballerinoja ja korkokenkiä kyllä on mutta ei tämän tyyppisiä, ja olivathan ne alessa. Tiedän, varsinaista tekosyiden keksimistä mutta ainakin nukuin yön yli ja yritin perustella että tarvitsen niitä.

Kahden yön jälkeen palasin liikkeeseen enkä nähnyt kenkiä enää missään..kiertelin pienessä liikkeessä ja avulias myyjäkin tuli auttamaan. Sitten äkkäsin ko kengät hyllyssä ja sopiva kokokin löytyi vielä. Kengän päällinen on silkkiä, mikä aavistuksen verran epäilytti mutta myyjä vakuutti silkin kestävän liki yhtä hyvin kuin nahan.

Ja miten mukavat nämä ovatkaan jalassa! Niitä ei oikeastaan tunne lainkaan...pohjassa lienee jonkinlainen geelipehmuste tai vastaava. 

Katsastin pintapuolisesti myös Kannan espanjalaiset sivut ja siinäpä syy matkustaa esim keväällä vaikka Barcelonaan (olettaen että siellä olisi myymälä). Kevätkokoelmaa odotellessa.

Kanna kokoelma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao