Maisema

Maisema

torstai 31. heinäkuuta 2014

YSL Rouge pur couture huulikiilto ja La laque couture kynsilakka

Keskellä kuumimpien kesähelteiden ja kirkkaiden kesävärien alkoi mieleni tehdä jo syksyn luumunsävyjä huulille ja kynsiin. Koko kesän olenkin nauttinut kirkkaan heleistä kynsistä ja ko kynsilakka alkoi vedellä muutenkin viimeisiään. Lehdissä alkaa myös jo olla syksyn sävyjä mutta niitähän ei meidän kuluttajien kiusaksi vielä ole kaupassa myynnissä, vaan vasta lähempänä syyskuuta. 

Löysin kuitenkin Yves Saint Laurentilta täydellisen luumunsävyn pysyvästä valikoimasta, La laque couture numero 15, jonka sävy on violet baroque. Ihana luumu, ei liian sininen vaan juuri sopiva punainen, ehkä vähän ruskehtava violetti. JA mikä parasta, kuva on otettu neljäntenä päivänä lakkaamisesta, eikä lakkaus ole miltään osin kulunut tai lohjennut, vaan edelleen siisti. Erittäin hyvä juttu.



Halusin huulille myös jo syksyisempää luumun sävyä. YSL:n huulikiiltojen sävyistä löytyi numero 39, mauve glow. Kiilto kuivuu huulille nopeasti eikä tahmaa. Vähän vierastan edelleen huulikiiltoa, mutta ehkä se on vaan tottumiskysymys.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao