Maisema

Maisema

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Van Cleef & Arpels Feerie



Viime syksyn Korfun matkalla ihastuin ensikohtaamisella Van Cleef & Arpelsin Feerie tuoksuun. En yleensä pidä, enkä migreenin vuoksi edes voisi käyttää makeita tuoksuja, koska ne yleensä ovat samalla myös aika voimakkaita. Feerie tuoksussa on makeita elementtejä mutta se on samalla riittävän kevyt. Aivan ihana tuoksu. Tuoksuun on suunniteltu sen nimeen "Keiju" sopiva pullo tai sitten nimi on tullut tuoksun ja pullon mukaan. Mutta kaiken kaikkiaan satumaisen kaunis pullo, joka sisältää täydellisen viekoittelevan tuoksun.


Tuoksussa on orvokkia, mustaherukkaa, mandariinia, iristä ja ruusua. Ihana yhdistelmä, jota en ostanut Korfulta lentokoneen nesterajoitusten vuoksi mutta syöksyin Gatwickin kentällä välilaskun aikana parfymeriaan, josta onneksi ko tuoksua löytyi. Tätä ei nimittäin sitten myydäkään ihan missä vaan Suomessa, mikä on valitettavaa, mutta yllätyksekseni tätä löytyi mm Siljan myymälästä, ja hamstrasinkin saman tien yhden mukaan.

Tuoksu muuten toimii: eräänä sumuisena aamuna työpaikan hissiä odotellessani ohi mennyt mies kommentoi, että sinulla on muuten ihanaa hajuvettä! Hmm. Olen täydellisen samaa mieltä. Love the perfume!


Googlatkaa Van Cleef & Arpelsin koruja: taianomaisia, ei voi muuta sanoa. Voisin ottaa melkeinpä minkä tahansa. Samoin heidän kellonsa ovat aidosti persoonallisia ja kauniita. Van Cleef & Arpelsin perustivat Alfred van Cleef ja setänsä Salomon Arpels jo vuonna 1896! Liike on ranskalainen ja sillä on lukuisia kauniita myymälöitä USA:ssa, Kiinassa, Japanissa, Lähi-Idässä jne. Sen suunnittelemia koruja ovat käyttäneet mm Windsorin herttuatar, Grace Kelly ja Elizabeth Taylor.

2 kommenttia:

  1. Hmmm... hyvin ilmeisesti onnistuit kuvailemaan tätä hajuvettä, kun se on iskostunut nyt verkkokalvolleni taianomaisena ja aivan uskomattomana tuoksuna. Ikinä en ole edes haistellut, mutta ainakin on söpössä pullossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä jos vain saat jostain tuoksun käsiisi. Jäin itse välittömästi koukkuun

      Poista

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao