Maisema

Maisema

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Michael Kors mekko

No niin, itsepetoksen alkeet osa 1 todellakin kun uskottelee itselleen, että ihan vaan katselen alennusmyynnissä :) kävelin Michael Korsin vaatetankojen ohi ja tämä musta täydellinen pitkähihainen mekko ikään kuin kutsui minua. Tosiasiahan on että minulta puuttui tämä mekko koska edellinen vastaava tuli kertakaikkiaan elämänkaarensa päähän joitakin hetkiä sitten. Naisella vaan pitää olla mustia mekkoja. Niin se vaan menee, eikö? 

Ja jos ja kun löytää alennusmyynnistä itselleen täydellisesti sopivan mekon, on se pakko hankkia. No ei ole, mutta se on järkevää. Mekko on ihanaa laskeutuvaa kangasta, jota ei tarvitse koskaan silittää! Jees, erittäin hyvä juttu, koska en pidä silittämisestä ja helpottaa kiireisiä lähtöjä.

Edessä on kaunis Michael Kors koriste ja täydellinen rypytys joka antaa vähän anteeksi vatsan kohdalta jos sille on tarvetta. Aidosti ihana mekko.

Huomenna voisin jatkaa tätä ihan vaan katselen touhua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao