Maisema

Maisema

torstai 29. toukokuuta 2014

OSIS hiuspuuteri

"OSiS+ Dust It mattapuuteri on kevyt rakennetta ja tukea antava hiuspuuteri joka antaa hiuksille pehmeän, ilmavan ja mattapintaisen lopputuloksen. Tuotteella on monimuotoinen tukivaikutus: mitä enemmän tuotetta käytät, sitä enemmän tukea saat. Tuoteinfo: Hiero puuteria käsissäsi, jolloin tuote muuttuu voiteeksi. Levitä hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Tai ripottele tuotetta suoraan purkista hiuksiin, erityisesti tyviosiin."
Lainaus sokos.fi tuoteselostuksesta.

Nuoresta iästäni huolimatta :) en ollut koskaan aiemmin kokeillut hiuspuuteria. Jotenkin koko ajatus puuterin huiskuttelemisesta hiuksiin tuntuu hassulta mutta pakko myöntää että nyt löytyi tuote, joka toimii jopa minun tuuheisiin hiuksiini. Puuteria (hair dust) voi joko tuputella siis sellaisenaan hiusten tyveen, mikä nostaa hiuksia mukavasti sen sijaan että hiukset valuisivat koko oman painonsa edestä päätä myöten. Tai sitten puuteria voi kaataa käsiin ja hieroa käsiä yhteen, jolloin puuterista syntyy muotoiluvoidetta, jonka avulla voi muotoilla hiukset. Erinomainen tuote, ja vaikka itsellänikin on aika tummat hiukset, ei valkoisesta puuterista jää jälkeäkään, mitä pelkäsin vähän etukäteen.

Ostin samaan aikaan saman sarjan kuivashampoon työpaikalle hätäsiistimiseen bad hair day päiviin. En ole vielä saanut kunnon suhdetta sen pullon kanssa. Tummat hiukset ja kovalla paineella ulos tuleva kuivashampooaine eivät ole vielä löytäneet keskinäistä kemiaansa :) mutta en aio heti luovuttaa. Ainakin tulos on parempi kuin ilman etenkin päivinä jolloin hiukset ovat hautuneet pyöräilykypärän alla :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao