Maisema

Maisema

lauantai 3. toukokuuta 2014

Moroccanoil hiustenhoitotuotteet

Kärsitkö sinäkin tai hiuksesi pörröisyydestä tai hiusten karheudesta? Muutaman vuoden ajan olen kokeillut aika montaa tuotetta taltuttaakseni irtonaiset irtohiukset ja hiusten ärsyttävän karheuden.

Viimeksi Stockmannilla käydessäni kävelin hiustenhoitotuoteosaston ohi ja osuin Moroccanoil tuotteiden pöydän luo. Asiantunteva kampaaja tuli esittelemään tuotetta ja päätin kokeilla koko settiä eli otin Treatment oilin, kosteuttavan shampoon ja kosteuttavan hoitoaineen - ja toimii! Sekä shampoosta että hoitoaineesta riittää hyvin pieni määrä ainetta pesutuloksen saavuttamiseksi. Ja hoitoöljy antaa ihanan silkkisen tunnun ja tuoksuu taivaallisen ihanalta. Pientä ylellisyyttä arkeen.

Kosteuttavassa shampoossa ja hoitoaineessa on tuotetietojen mukaan antioksidantteja sisältävää arganöljyä sekä E-vitamiinia. Kosteustasapainon palauttava koostunus sisältää A-vitamiinia ja punalevää. Ja huomatkaa, että tuote ei sisällä sulfaattia, fosfaattia eikä parabeenia.

Treatment oilista sanotaan, että se ei kerrostu hiuksiin eikä jätä jäämiä. Ja esitteen mukainen väite että öljy jopa nopeuttaa hiusten kuivumista aidosti pitää paikkaansa! Minulle on siunaantunut tosi paljon hiuksia ja koska hiukset ovat aina olleet pitkät, vie hiusten kuivuminen yleensä aika paljon aikaa. Ei tämäkään tuote ihmeitä tee eikä hiukset ole kuivat kymmenessä minuutissa mutta nopeammin kuivuvat kuin aiemmin.

Öljyä levitetään pyyhekuiviin hiuksiin muutama painallus ja harjataan jolloin levittyy tasaisesti hiuksiin. Kuiviin hiuksiin voi halutessaan lisätä vielä 1-2 painallusta kesyttämään irtohiuksia. Täydellinen uusi suosikkituotteeni. Tekisi mieli kokeilla vielä saman sarjan hiussprayta, mutta tuotesarja on aika tyyris. Toisaalta jos hiukset ovat siistit ja hyvinvoivat, voi itsekin keskittyä muuhun aikä tarvitse stressata hiusten hyvinvointia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao