Maisema

Maisema

lauantai 10. toukokuuta 2014

Kesäparveke : yrttejä ja kukkia

Puolimaratonin alkua odotellessa ehdin istuttaa eilen ostamani pari Englannin pelargoniaa eli jalopelargoniaa sekä rosmariinit, basilikan ja osittain nuutuneen ruohosipulin. Minusta on kivaa kesällä käydä hakemassa "omalta pihalta" yrttejä ruokaan. Ja puhtaan vihreän näkeminen rauhoittaa eri tavalla kuin kukkaloiston.

Kukkaloistosta ei kyllä tänä kesänä näköjään voi puhua koska olen tykästyny nyt erittäin tummaan punaiseen :) ensi kesänä ehkä mustia kukkia?

Haluaisin vielä tiettyä ruohoa isoihin kukkaruukkuihin ja ne perunat pitäisi iskeä kasvamaan. Ja mitäs muuta? Ehkä pari mansikkaa, niin lapset saisivat jotain syötävää omalta parvekkeelta :) pikku hiljaa, kun ehtii ja jaksaa. Odotan niitä kesän pimeneviä iltoja, jolloin voi kaataa hyvää viiniä lasillisen, laittaa hyvää musiikkia ja kuunnella hiljenevää kesää...





Sammalsydän on muuten ostettu puolitoista vuotta sitten jouluksi! En uskalla juurikaan enää koskea siihen ettei koko komeus varise palasiksi mutta kaunis se on edelleen ja sopii rouheaa betoniseinää vasten.

Parvekkeen lattialla on jo neljättä kesää Etolasta ostetut muoviset matot. Kivan tuntuiset jalan alla, eikä sate tai kosteus haittaa mitään. Kiva väriläikkä :)

Ihanaa vkloppua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao