Maisema

Maisema

maanantai 5. toukokuuta 2014

Ensimmäinen parvekekukka

Kesä tulee, väistämättä sen on pakko tulla... Ainakin sen verran suotuisana, että parvekkeelle voi tuoda jotain kesään kuuluvaa: kukkia ja hyötykasveja. Oiskohan tänä kesänä sen verran luova että istuttaisi ämpäriin tms perunoita? Joko ne pitäisi olla "maassa"? Vai oisko ne pitänyt istuttaa jo kauan sitten?

Voi kuulua samaan hyvien ideoiden sarjaan kuin joka talvi saamani ajatus mennä melontakurssille. Kun taas keväällä muistan asian, on kaikki kurssit jo täynnä :)

Mutta parvekkeen ensimmäinen kukka on kiitollinen ja helppo petunia. Tänä kesänä en ostanutkaan viime kesäistä pienikukkaista petuniaa jota sai olla nyppimässä kaiken aikaa, ja koska kukat olivat minikokoisia, oli niitä potenssiin kymmenen noin määrällisesti. En siis suosittele :) 




1 kommentti:

  1. Ämpäriperunoilla ei ole vielä kiire, meillä niitä on ollut jo useamman vuoden, ja ehtii vielä kesäkuun alussakin. Vaikkei peruna kuki lainkaan, niin aina on tullut pari kattilallista omasta maasta. Suosittelen <3

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao