Maisema

Maisema

torstai 17. huhtikuuta 2014

Trenssikelit - valkoista Burberryä

Pääsiäiseksi luvassa kivoja kelejä. Voi vihdoinkin pukeutua luvan kanssa kevyempiin vaatteisiin, vaikka olenkin kyllä jo joitakin viikkoja hytissyt vähän ohuemmissa takeissa ihan omalla luvalla.

Löysin tämän ihanan Burberryn trenssin/kevättakin huuto.netistä joitakin vuosia sitten, ja vaikka se nyt onkin vähän liian iso, niin pidän siitä joka tapauksessa tosi paljon. Se on jotenkin niin tyylikäs ihan sellaisenaan, ettei se vaadi mitään muuta seurakseen. Sidon usein Burberryn klassikkohuivin kaulaan, ja eikun menoksi. Parhaimmillaan takki on lyhyen hameen kanssa ja ehkä kapeat saappaat seuraksi.

Ihania kevyempiä kelejä





One of My favourite coats, white Burberry trench Which I found in internet flee Market a few years ago. It is elegant and stylish and does not require anything else With it. I Like To use skirt and long boots with it. Love it

2 kommenttia:

  1. Ihana takki! Ja huivi myös. Olen ihaillut Stockalla Burberryn huiveja (haluaisin sellaisen valkoisen ison ja kevyen, tai vaihtoehtoisesti haalean vaaleanpunaisen), mutta en ole vielä raaskinut ostaa... :/ mutta ehkä sitten joksikin synttäri- tms. lahjaksi itselle ;)

    VastaaPoista
  2. Olen ihaillut lentokentillä ja esim Amsterdamin Burberryn liikkeessä eri sävyisiä huiveja. Omalla toivelistalla on villainen huivi. Tämän huivin kävin ryysimässä joitakin vuosia sitten Hulluilta päiviltä. Ja takin löysin aika lailla pilkkahintaan huuto.netistä :)

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao