Maisema

Maisema

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Päivän asu : Marella & Gabor

Tänään oli jälleen pää tyhjä hienon aurinkoisen viikonlopun jäljiltä eikä minkäänlaista ajatusta vaatehuoneeseen astuessani. Tiedossa on kuitenkin asiakastapaaminen sekä ihanan ystävän tapaaminen töiden jälkeen ja ilallinen, joten jotain siistimpää päälle. 

Löysin ko tummansinisen Marellan jakun pari vuotta sitten alennusmyynnistä ja ihastuin siihen saman tien. Siinä on muutama kiva yksityiskohta ja se istuu kuin nakutettu. Materiaali on erinomaisen laadukasta. Hame puolestaan on ei minkään merkin hame mutta siitä tekee erityisen se, että olen ostanut sen noin 25 vuotta sitten Loimaalta muistaakseni paikallisen K-marketin tangosta hätäpäissäni ollessani menossa laulukeikalle kesällä silloin kauan sitten. Hame on kestänyt aikaa hyvin. Se on täydellisen laskeutuvaa kangasta ja sopii melkein mihin vaan.

Kermanvärinen toppi on Rosemunden silkkinen toppi. Kuten olen jo aiemmin maininnut, nämä ovat erinomaisen käteviä käytössä. Menee työkäytössä tai esim reissussa. Äärimmäisen kevyitä ja helppo pestä ja laittaa taas päälle. Huivi on H&M:n heräteostos parin vuoden takaa. Räväkkä mutta piristää tummaa asua.

Mukavaa vappuviikkoa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao