Maisema

Maisema

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

My Helsinki part 2

Helsinki on kaunis..


Mahtava musiikkitalo. Paljon se aiheutti mielipahaa ja keskustelua ja maksoi maltaita mutta on se vaan hieno. Se istui maisemaan enemmän kuin hyvin. Onhan se aivan erilainen kuin toisella puolella Mannerheimintietä sijaitseva upea eduskuntatalo mutta edustaa myös aivan eri aikakautta. Ulkoa lasinen laatikko mutta varsinainen musiikkisali sisällä on huikea rakennustaidon näyte, ja mikä akustiikka.

Magnificant music house. There was a lot of depate before it was built, a lot of bad blood and it took a huge amount of money but it is beautiful and works just fine. It is different from the Parlament house just opposite but it also represents totally different time. Acustics inside is divine.


Eduskuntatalo, jossa on mm vihreäkattoinen ravintola/kahvila.

The Parlament house


Vanhat makasiinit


Uudet rakennukset Töölönlahdelle päin kuvattuna

New buildings near railway station and Töölönlahti


Kiasma, modernin taiteen museo
Modern museum, Kiasma


Kehuttu, ihana keskieurooppalainen Baana. Pyöräilijöiden ja kävelijöiden ja skeittajien yms ihan oma baana, jota pitkin voi viilettää menemään ruuhkista ja autoista välittämättä.

Baana which is meant for pedestrians and cyclists etc only. Beautiful and handy way of traveling


Itämeri Lauttasaaren sillalta kuvattuna

Baltic Sea near Lauttasaari Island


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao