Maisema

Maisema

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Vivian Gray soap

Vivian Gray nestesaippuat sopivat niille jotka rakastavat säihkettä ja bling blingiä, kuten siis esim minulle :) Olen etsinyt nestesaippua astiaa/annostelijaa ja tykästyin jo mm Lene Bjerren mustaan eleettömään annostelijaan, vaikka en sitä vielä olekaan raaskinut hankkia. 

Sokoksesta löysin väliaikaisen "ratkaisun": saksalaisen Vivian Gray tuotteen. Olisin ottanut mieluummin mustan, mutta ainakin Hgin keskustan Sokoksessa oli vain valkoisia. Korkeampi tuote on suihkusaippua, joka oli vaan "pakko" ottaa myös vaikken edes käytä sitä tod näk.... Ja onneksi ainakin saippua on myös miellyttävän tuntuinen ja tuoksuu hyvältä (ostin siis todellakin nämä ihan sokkona vain ja ainoastaan ulkonäön vuoksi)





Kaappasin verkosta myös muutaman muun kuvan saman sarjan tuotteista, joita näkyy olevan ainakin britti- ja norskikaupoissa. Aika hauskoja WC:tää piristämään :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao