Maisema

Maisema

tiistai 25. helmikuuta 2014

Malene Birger lambswool neuletakki

Huuto.netissä voi tehdä ajoittain erinomaisia löytöjä. Viimeisin oma löytöni on tämä ihana 100% lampaanvillaa oleva harmaa Malene Birgerin neuletakki, jossa on kauniit erikoiset paljettikoristelut olalla. Just love it. (Hyvä ja tarpeellinen näin yllätyskeväthelteen tultua...)




Itse etsin huuto.netissä ja ebayssa tiettyjen suosikkimerkkieni nimillä kuten juuri Malene Birger, Tara Jarmon jne jne. Toki hinnan pitää olla myös sopiva. Voi mennä kuukausia ettei osu mitään haaviin, ja sittenkin vaikka jotain löytyisi, ei välttämättä tarvitse.. Mikä tekee löydöistä vieläkin mielenkiintoisempia, on se, että ajoittain löytää uniikkeja kappaleita, joita ei esim ole myynnissä lainkaan Suomessa tai jotain vintagea :) suosittelen. Ei sovi, jos tarvitsee jotain ensi viikonlopun juhliin tai perjantaiksi lapselle luistimet, joskin aina voi yrittää. Hinta-laatusuhteen on aina oltava kohdillaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao