Maisema

Maisema

torstai 27. helmikuuta 2014

Kevättä rinnassa

Viikonloppuna ajattelin siivota vaatehuoneen ja vaihtaa ainakin synkimmät ja paksuimmat talvivaatteet jo kevyempiin. Joka kevät koen positiivisia yllätyksiä ohessa, koska pitkän pimeän talven aikana unohdan mitä kaapissani oikeastaan onkaan ja käytännössä siis shoppailen omassa vaatehuoneessani kivoja löytöjä. Kivaa ja edullista :)

Viikonloppuna voisin myös vierailla joissakin second hand vintage liikkeessä Helsingissä, joiden näyteikkunoita olen ihaillut silloin tällöin vaina ulkoapäin mutten ole poikennut sisään. Niistä enemmän mm Fashion Law blogissa täällä.

Ja jos aikaa jää, voisi tehdä tehoiskun kirpputoreille cityssä. Just for fun. Mitään erityisiä tarpeita ei ole...periaatteessa hyvin vaarallinen yhdistelmä :)

Polkupyörän kunto pitää tarkistaa, koska maanantaina siirryn työmatkapyöräilijäksi. Yli kuukautta aiemmin kuin aikaisemmin. Olen jo aivan täpinöissäni. Kivaa että kevät tulla jolkottaa ja on niin valoisaa jo. 

Design Forum Shopin kaunis kahvikuppikynttilä, niin kaunis, etten raaski edes polttaa sitä mutta ilahduttaa sellaisenaan

1 kommentti:

  1. Onnea ostoksille, löydät varmasti kaikkea ihanaa :) olisi muuten kiva saada sitten postaus, jossa kerrot mitä löytyi?!

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao