Maisema

Maisema

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tyyny (pellavaa, pitsiä, organzaa, nappeja, siirtokuva)

Etsin pitkään uusia tyynynpäällisiä makuuhuoneen tyynyihin. Etsin, etsin ja etsin. Yllättävän vaikeaa löytää jo 50x50cm tyynyihin, saati sitten 60x40cm tyynyihin. Ei uskoisi. Olisin luullut, että marssin vaan kauppaan ja valitsen lukuisista vaihtoehdoista, ja että vain hinta voisi olla esteenä. Mutta kun ei. Suurin osa sisustustyynyn päällisistä on kokoon 40x40. Käsittämätöntä. Tai jos löytyy sopivan kokoinen, pitäisi ostaa myös se tyyny, mitä en ihan periaatteessa halua, koska meillä on ihan riittävästi sisustustyynyjä jo nyt. 





Olin etsinyt uusia päällisiä aika kauan, kun yhtäkkiä ajatuksiin vilahti idea, että miksen tekisi niitä itse. Voi pahvi miten pitkät piuhat taas... Minulla on ompelukone ja tekevät kädet. Saan juuri sellaiset mitkä haluan (olettaen että ompelukseni onnistuu...)




En pääse ihan vieläkään toteutuksen asteelle, koska unohdin ostaa leveää organzanauhaa, ja saatan haluta myös toista pitsiäkin. Kuvittelin muuten että pitsiäkin voi vaan marssia ostamaan esim Eurokankaasta..mutta kun ei. Ihme maa, kun mitään ei saa mistään... Onneksi voi siis tehdä itse.




Tuo siirtokuva-ajatus syntyi Sinellissä, kun kysyin myyjältä eräästä kauniista kankaanpalasta, jossa oli vanhanajan naisen valokuva. Myyjä kertoi sen olevan itse asiassa tulostettu kuva, joka on aseteltu puuvillakankaan päälle ja sitten kuvan päälle on laitettu kangasgeeliä. Älyttömän hyvän näköinen. Ajattelin tehdä sellaisen pariin tyynyyn. Tässä siis vasta osa tarvikkeista mutta kohta toivottavasti pääsen toteuttamaan ideaa.

Muutama idea/unelmakuva Arte Puran tuotteista www.danielladallavalle.com

:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao