Maisema

Maisema

torstai 2. tammikuuta 2014

Peperoncini ja muita Italian herkkuja

Maistelimme italialaisia antipasti herkkuja ja haluan ehdottomasti jakaa sen nautinnon kanssanne: jäin täysin koukkuun Caprici nimisiin pieniin tonnikalalla täytettyihin chilipaprikoihin, yummy.. NIIN hyvää. Ihana chilin takapotku jälkimakuna, ja minä joka en tod pidä liian tulisesta ruoasta kehun näitä. Täydellisen ihania. Suosittelen sellaisenaan antipastona eli alkuruokana.





http://www.riolfisapori.it/prodotti-4.html

Valmistaja on italialainen Riolfi Sapori, jolla on nettisivut...näitä saa myös töölöläisestä italialaisesta ravintolasta.


Lisäksi mainiota antipastoa olivat artisokan sydämet ja aurinkokuivatut tomaatit, sekä akaasiahunajassa olevat hasselpähkinät, jotka enemmänkin natsaavat jälkiruokiin tai aamupalalla- ihanaa esim kreikkalaisen jogurtin kanssa..

Lisäksi henkilökohtaisiin herkkuihini tähän vuodenaikaan kuuluvat Kantolan ohuenohuet kevyesti suolatut keksit (sellaisenaan tai juustojen kanssa) sekä juustoiset keksit....




Herkkukorissa kotiimme saapui myös erittäin kaunis pieni pullo balsamiviinietikkaa sekä oliiviöljyä.


Turmiollista 

Pääruoka voi olla vaikka pastaa yksinkertaisella kastikkeella ja jälkiruoaksi jotain vaikka....mascarponesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao