Maisema

Maisema

tiistai 14. tammikuuta 2014

H&M spring collection tyynynpäälliset


Bo Conseptin sohva sai keväisemmät tyynynpäälliset. Olen jo vuosia sitten pudonnut laskuista sen suhteen kuinka monet tyynynpäälliset olen koteihini hankkinut :) toisaalta tyynynpäällisten päivittäminen on melko helppo ja huokea tapa uudistaa kotia. Nykyään pyrin kaikin tavoin välttämään uusien sisustustyynyjen hankkimista, ja keskityn etsimään nimenomaan tyynynpäällisiä.



Makuuhuoneen tyynyt odottavat vuoroaan. Ystäväni vinkkasi Arte Puran ihanista tuotteista, mutta taidan ottaa niistä vain vinkkiä ja tehdä itse makuuhuoneen tyynynpäälliset, niin saan sellaiset mitä toivon. Niistä sitten lisää aikanaan. Pää pursuaa ideoita. Aikaa niiden toteuttamiseen on vaan niin kovin vähän :)



Vuosia hyvin palvellut Bo Conceptin vaalea sohva kaipaisi vähitellen uutta päällistä mutta näillä mennään so far. Uudet tyynynpäälliset on aika kivat. Pidän edelleen näistä tekstiaiheista, vaikka niitä on nähty jo pidempäänkin. Mahtuukohan tuohon enää istumaan lainkaan? H&M:stä löytyi myös kaunis kynttilä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao