Maisema

Maisema

torstai 30. tammikuuta 2014

"Ansaittu herkku" - ihana pikkukippo Taito Shopista



Tampereen Taito Shopista löytyi ihana vanhan rosan sävyinen pieni kippo, jossa on teksti "Ansaittu herkku". Periaatteessa typerä idea ostaa tuo kippo, koska se oikein kutsuu täyttämään itseään herkuilla, ja koko idea siitä, että ansaitsee jotenkin mahdollisuuden tai oikeuden saada herkkuja on hassu. Ainakin jos yrität esimerkiksi pudottaa painoa.

Tästä kirjoitan kohta enemmän eri postauksessa. Mutta kippo/kulho oli aidosti niin kaunis, että nappasin sen mukaan. Ja ekana siihen pääsivät viinirypäleet. Herkunhan ei todellakaan aina tarvitse olla esimerkiksi karkkia :) ja jokainen syököön sitten vaikka juuri karkkia vaikka aamuin illoin jos siltä tuntuu mutta itselleni se ei todellakaan sovi. Ei painon tarkkailun vuoksi eikä myöskään karkkien sisältämien väri- ja lisäaineiden vuoksi, mutta taas harhautuu.

Kipon ulkoisen kauneuden vuoksi otin sen myös siksi, että sen on tehnyt kotimainen käsityöläinen ja itsekin käsitöitä tekevänä haluan tukea heitä aina silloin tällöin. Vaarana on tietysti se, että näitä "kivoja pikku kippoja ja kuppeja" kertyy salakavalasti.... Varovainen pitää siis olla :)

Mukavaa pakkaspäivää. Tulossa postaus painonpudotuksesta ja valmistautumisesta puolimaratonille. Pyöräilykauden alkuunkin on enää runsas pari kk, mitä ei heti uskoisi kun ulos katsoo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao