Maisema

Maisema

lauantai 4. tammikuuta 2014

Anna Nygård Design - and

Etsin viikolla verkossa jotain aivan muuta, kun törmäsin näihin mielettömän ihaniin and tuotteisiin. Kyseessä on tekstiili ja vaatetusalan insinööri Anna Nygårdin käyttöesineitä valmistava yritys Anna Nygård Design (siitä hauska lyhennelmä and). Näistä tulee tavallaan lapsuus mieleen, sillä ainakin meillä oli tällainen kori kotona isovanhempien peruja. Toisaalta nämä ovat 2000-luvun tuotteita. Hauska mix sinänsä.  http://www.annanygard.com/

Erityisen paljon minua viehättää tyylikäs lehtiteline. Arvon mielessäni sille vain paikkaa meillä kotona. Mutta miettikää miten ihana se olisi esimerkiksi toimistossa! Tulisi päivittäin hyvälle tuulelle sen nähdessään.







Samoin neliönmalliset tarjottimet löytäisivät varmasti käyttöä. Entä suodatinpaperiteline tai voipurkin kori...todella kauniita tuotteita. 






Anna Nygård valmistaa nämä sälekorituotteet perinteisellä menetelmällä (näin olen käsittänyt) kierrätysmateriaalista eli säleverhojen säleistä. Tuotteita on ainakin valkoisena sekä hopean/alumiininsävyisenä. Kierrätysmateriaalin käyttäminen on positiivinen asia (ja minähän olen kohta kokenut säleverhojen tuunaaja, joten sopisi hyvin meille senkin puolesta)




Tuotteita on ollut mm asuntomessuilla ja Habitaressa. Love these. Tilaan takuuvarmasti näitä meille kotiin mutta en ole vielä pystynyt päättämään mitä kaikkea haluaisin. Kuvat sain Annalta itseltään blogissa käytettäviksi. Kiitos Anna ja menestyksekästä vuotta 2014. Käykää ihailemassa and:n sivuilla. Myynnissä on myös herkkä enkeli, joka sekin taivuteltu säleistä..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao