Maisema

Maisema

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Ovistoppari

Tuleeko kenellekään muulle koskaan todellista blondioloa? Että jokin asia vaivaa, eikä oikein keksi mitä sille tekisi ja kun vihdoin ajattelee asiaa uudelleen tai paremmin, ratkaisu on aivan nenän edessä...ja ollut siinä koko ajan.

Olin ihaillut tosi pitkään erästä Sia:n tummanruskea nahkaista mäyräkoira ovistopparia mutta todennut, että jos jokin esine on turha, niin ovistoppari (ainakin meillä). Koira putkahteli tielleni milloin missäkin yhteydessä, ja joka kerran sitä ihastelin mutta totesin, ettei sille olisi todellista käyttöä, kunnes...

No sitten muutettiin nykyiseen asuntoon, ja joka aamu heitettiin toisen makuuhuoneen oven eteen tyyny tms, jotta ovi pysyisi auki, ja viereisen makuuhuoneen oveen iltaisin tyyny, jotta se pysyisi kiinni/raollaan.  Ja tätä jatkui siis noin 18kk, kunnes vihdoin aivoissa yhdistyi nämä kaksi asiaa eli että nyt olisi oiva tilaisuus hankkia ovistoppari, jotta tuo äärimmäisen ärsyttävä oviongelma olisi helpompi hoitaa.  





Ensin meille muutti Riviera Maisonin Door Watcher ja kohta perään toista ovea ryhtyi vahtimaan pienempi nahkainen ovikoira.   




Joskus vaan miettii, että miten sitä pystyy työasioissa selvittämään hyvinkin hankalia ongelmia mutta kotona jokin käytännön asia voi olla ihan täydellinen mysteeri?  Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao