Maisema

Maisema

lauantai 28. joulukuuta 2013

Alennuslöytöjä

Turussa :) ystäviä ja sukua tapaamassa sekä nauttimassa Turun fiiliksestä. Vettä tulee kaatamalla ja auringonvalo on etäinen muisto mutta täällä on kiva käydä. Helsinkiin verrattuna Turku on luontaisesti paljon kompaktimpi ja selkeämpi. Keskusta on selkeä ja hallittavissa. Eikä tätä ole tarkoitettu moitteeksi Helsinkiä kohtaan. Rakastan kotikaupunkiani Helsinkiä mutta kuten sanottu, Turussa on kiva käydä, eikä vähiten täällä olevien ystäviemme vuoksi.

Turussa on ihania sisustusliikkeitä, joita tällä kertaa ihailin lähinnä ulkopuolelta :) piipahdin kylläkin Linnankadulla sijaitsevassa Pop Design kaupassa, mistä tarttui ensinnäkin melko hauska varakassi, joka taittuu melko pieneen kasaan kauniin ruusun alle. Ja mikä parasta, maksoi 4,50€ :)





Samassa kaupassa oli myynnissä monia tyylikkäitä "tiskirättejä". Mikä näiden virallinen, tyylikkäämpi nimi on? Voi olla, että tämä rätti pääsee mustissa kehyksissä keittiön seinälle sen sijaan että sillä koskaan pyyhittäisiin pöydän märkää pintaa.




Vielä Pop Design kaupassa oli ohuita tyylikkäitä ovimattoja! Paino sanalla ohut, koska moni tyylikäs ja kiva ovimatto on materiaaliltaan sisalia ja luonnostaan niin paksu, että se ei vaan toimi oven kanssa, mutta löytyipä siis kiva ovimatto. Meillä on ollut Ikean plain and simple yksivärinen ovimatto, mikä on toiminut sinänsä tarkoituksensa mukaisesti ("Eikö meillä ole jo ovimatto?", oli puolisoni kysymys....)




Lisäksi kaupasta löytyi alennettuun hintaan etsimäni Cawon laadukkaat paksut froteepyyhkeet luonnonvalkoisena. En kuuna päivänä raaskisi ostaa näitä normaalihintaisena neljää kappaletta, mutta ilahduin nyt löytäessäni näitä neljä isoa. Laadukkaat paksut froteepyyhkeet ovat vaan niin ylelliset arjessa. Vieraspyyhkeet vielä haussa. Pyyhkeet kun vaan kuluvat käytössä, ja jossain vaiheessa havahtuu siihen, että uusia olisi ehkä hankittava ja vanhoista luovuttava.

Alennushintaisena oli vielä satiiniset valkoiset pussilakanat. Kuiva ja atooppinen iho pitää pehmeästä puuvillasta. Love it.

Puolet löydöistä ainakin oli hankintalistalla olleita. Eikä muuta sitten tarvitakaan. Viimeisimpänä tuokiokuva Donatellosta Linnankadulta. Kaunis ja tunnelmallinen vaateliike, jossa hyvähenkinen pikkutaulu asiakkaille.


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao